Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко виступив онлайн на засіданні міської ради Флоренції

28 березня 2022 року, 19:17

Мер Києва Віталій Кличко, на запрошення італійських партнерів, виступив онлайн на засіданні міської ради Флоренції. Про це Віталій Кличко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні виступив онлайн на засіданні міської ради Флоренції, міста-побратима Києва. Розповів депутатам італійського міста про реальну ситуацію і масштаб трагедії, спричиненої широкомасштабним вторгненням Росії в Україну. Я підкреслив, що ми захищаємо наші міста, наші сімʼї і майбутнє своїх дітей. Боремося за свободу української держави, яку Росія прагне знищити. А варварство, з яким окупанти трощать Маріуполь, Харків, Чернігів, передмістя Києва, з яким вбивають мирних українців, сучасним європейцям, думаю, сьогодні складно уявити…» – повідомив Віталій Кличко.

Мер Києва наголосив італійським колегам, що Україна сьогодні боронить не тільки свою землю і волю, а й мир і свободу в усій Європі.

«Я подякував міській владі Флоренції за гуманітарну допомогу, надану Києву, за розміщення українських біженців. І закликав розірвати будь-які економічні відносини з Росією та посилювати політичний та економічний тиск на агресора. Також зазначив, що вірю в те, що цей жах скоро закінчиться, Україна переможе. І ми разом з італійськими колегами будемо разом відзначати 55 років побратимства між Києвом і Флоренцією», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]