Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко візьме участь у Всесвітньому економічному форумі в Давосі

21 травня 2022 року, 15:41

Мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко візьме участь у Всесвітньому економічному форумі в Давосі.

Цього року форум відбудеться з 22 до 26 травня.

Основними темами зустрічі, яка збере понад 2 500 учасників зі всього світу, стануть війна в Україні, геоекономічні зміни, глобальна пандемія та кліматичні виклики.

Віталій Кличко та його брат Володимир, зокрема, візьмуть участь у дискусії в рамках OpenForum, присвяченій подоланню Україною та Києвом наслідків російського широкомасштабного вторгнення. А також зустрінуться з українськими біженцями, які були змушені виїхати до Швейцарії.

Також мер Києва візьме участь у неформальній зустрічі лідерів світової економіки, де обговорять відновлення миру та порядку, необхідну допомогу Україні. А в рамках міжнародної медіа-ради, на яку запрошений  Віталій Кличко, йтиметься про правду в часи смутку.

Окрім того, мер Києва виступить на ланчі, що традиційно організовує американське видання The Washington Post, та який збере цього року найвпливовіших американських і світових політиків та представників світового бізнесу.

Також брати Клички візьмуть участь в українському сніданку в Давосі.

Відбудуться під час форуму зустрічі Віталія і Володимира Кличків із представниками великих світових компаній, які готові допомагати Києву та Україні у післявоєнному відновленні та модернізації.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]