Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко візьме участь у Всесвітньому економічному форумі в Давосі

16 січня 2023 року, 11:16

Мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко візьме участь у Всесвітньому економічному форумі в Давосі, який відбудеться з 16 до 20 січня. 

 Основними темами зустрічі, яка збере понад 2 700 учасників із 130 країн світу, стануть наслідки війни в Україні та наслідки пандемії коронавірусу у світі, енергетична та продовольча кризи, подолання нинішньої високої інфляції, низького зростання та боргової економіки, використання новітніх технологій, вирішення проблеми соціальної вразливості, а також – подолання геополітичних ризиків, що постали перед світом.

Віталій Кличко та його брат Володимир, зокрема, візьмуть участь у відкритті Форуму та у стратегічній сесії «Відбудова України». Зустрінуться з віце-канцлером Німеччини Робертом Хабеком і Президенткою ЄБРР Оділь Рено-Бассо, європейськими політиками та представниками великого світового бізнесу, які готові допомагати Києву та Україні у відбудові та модернізації.

Також мер Києва візьме участь у неформальній зустрічі лідерів світової економіки «Підготовка до нової геополітичної ери», де, зокрема, обговорять відновлення миру та порядку, необхідну допомогу Україні.

Виступить Віталій Кличко і на заході, що традиційно організовує американське видання The Washington Post, який збере цього року найвпливовіших американських і світових політиків та представників світового бізнесу.

Також брати Клички візьмуть участь в українському сніданку в Давосі.

Очікується, що участь у цьогорічному Всесвітньому економічному форумі в Давосі візьме рекордна кількість глав держав та урядів. А також – представників громадянського суспільства та великого бізнесу.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]