Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко візьме участь в 36-му Саміті НАТО у Мадриді

27 червня 2022 року, 9:32

Мер Києва, голова Асоціації міст України Віталій Кличко візьме участь у 36-му Саміті НАТО, який відбудеться у Мадриді 28-30 червня.

Основною темою зустрічі глав держав-членів Північноатлантичного альянсу стане ухвалення нової стратегічної концепції НАТО. Йдеться про найбільшу трансформацію колективної оборони з часів закінчення холодної війни, зі збільшенням чисельності військ, оснащенням, готовністю до швидкого реагування на виклики.

Окремо розглянуть позицію щодо війни, з якою росія вдерлася до України, та заходи з підтримки України альянсом.

Саміт у Мадриді погодить новий пакет допомоги Україні.

Віталій Кличко та його брат Володимир візьмуть участь у панельній дискусії «Погляд з Києва», що буде присвячена викликам, які постали перед столицею та всією Україною через російську широкомасштабну агресію. Йтиметься, зокрема, про насильство окупантів щодо цивільного населення, дезінформацію, яку поширює росія, викрадення українських зернових та енергетичний шантаж, що чинить проти світу росія. Говоритимуть і про те, як НАТО може допомогти Україні протистояти гібридним атакам.

Відбудуться під час Саміту зустрічі Віталія і Володимира Кличків з представниками країн-членів альянсу, зустріч з мером Мадрида.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]