Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Ворог веде війну по всіх фронтах – зокрема, і з дезінформації, з дискредитації українських політиків

25 червня 2022 року, 12:53

Окрім військової агресії, проти України триває й гібридна війна, щоб розсварити українських політиків із європейськими партнерами. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко в своєму Telegram-каналі. Так Віталій Кличко прокоментував фальшиве спілкування від його імені з мерами кількох європейських столиць.

«Ворог не вгамовується і веде війну по всіх фронтах – зокрема, з дезінформації, з дискредитації українських політиків. Щоб розсварити з європейськими партнерами, щоб Україні не допомагали. Вчора нібито від мого імені мерам кількох європейських столиць з фальшивої поштової адреси розіслали запити на спілкування через ZOOM. Оскільки наші друзі реагують оперативно і підтримують нас, мери Берліна та Мадрида погодилися на розмову. І за допомогою технології DeepFake з ними говорив зловмисник, видаючи себе за Кличка. Переконаний, правоохоронці повинні розслідувати таку “діяльність”. Якщо треба – залучити іноземних фахівців.  До речі, гібридна війна, дезинформація з боку росії – одна з тем панельної дискусії, в якій ми з братом маємо брати участь на саміті НАТО в Мадриді наступного тижня», – зазначив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]