Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко вручив державні та міські нагороди до Дня Незалежності

23 серпня 2017 року, 12:58

Мер Києва Віталій Кличко з нагоди святкування 26-ї річниці Дня Незалежності України вручив державні та міські нагороди видатним киянам за значні здобутки у професійній і громадській діяльності.

«Сьогодні тут лікарі, вчителі, волонтери, люди мистецтва. Я радий, що маю нагоду привітати вас із Днем Прапора, який ми святкуємо сьогодні, та з 26-им Днем Незалежності і вручити державні нагороди та міські відзнаки успішним талановитим киянам за вагомий особистий внесок у соціально-економічний, культурно-освітній, науково-технічний розвиток України та Києва», – наголосив мер.

Віталій Кличко привітав нагороджених киян та побажав їм нових ідей і успіхів у всіх добрих справах.

«Усі ми хочемо і все робимо для того, щоб наша країна ставала успішною, розвиненою, по-справжньому європейською. Я хочу подякувати кожному з вас за те, що ваша наполегливість, професіоналізм та праця, ваша віра в Україну робить нашу державу кращою», – підкреслив міський голова.

Серед вручених нагород – орден «За заслуги» І та ІІІ ступенів, орден княгині Ольги ІІІ ступеня, звання «Народний артист України», «Заслужений артист України», «Заслужений лікар України», «Заслужений працівник культури України», «Заслужений працівник освіти України», почесні грамоти та подяки Кабінету Міністрів та прем’єр-міністра, почесні грамоти та подяки міського голови та КМДА.

Усього нагороди отримали понад 120 киян.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]