Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко вручив Джамалі відзнаку про присвоєння звання «Почесний громадянин Києва»

07 липня 2016 року, 11:08

Київський міський голова Віталій Кличко вручив співачці Джамалі, яка перемогла на конкурсі Євробачення-2016, відзнаку про присвоєння звання «Почесний громадянин міста Києва».

«На виконання рішення Київради ми вручаємо відзнаку про присвоєння звання «Почесний громадянин Києва» людині, яка принесла Україні ще одну перемогу – нашій Джамалі. І завдяки їй у нашої держави буде шанс представити себе як європейську країну. А Київ – як європейську столицю, яка, я впевнений, гідно прийматиме Євробачення-2017!» – наголосив мер.

«Для мене велика честь бути почесним громадянином Києва. Я хочу і надалі прославляти культурну столицю України і доводити, що у нас дивовижні люди», – зазначила Джамала та виконала перед депутатами пісню «Як тебе не любити, Києве мій».

Віталій Кличко нагадав, що Київ першим подав і зареєстрував заявку, щоб бути містом-господарем Євробачення наступного року.

«Це 150 сторінок усієї необхідної європейській стороні і конкурсній комісії інформації. Але, поки це вивчатимуть, ми не припиняємо готуватися і робити наше місто більш привабливим і облаштованим. Київ повинен ставати кращим, комфортнішим для його мешканців та тих людей, хто до нас приїжджає. А в наступному році ми очікуємо багато гостей. І повинні презентувати столицю і країну на гідному рівні. Оскільки Київ розраховує на проведення Євробачення-2017 і готується до цієї події», – наголосив мер столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]