Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко вручив Ніні Матвієнко відзнаку про присвоєння звання «Почесний громадянин Києва». Матвієнко заспівала у сесійній залі Київради

30 червня 2016 року, 11:10

Мер Києва Віталій Кличко вручив відзнаку про присвоєння звання «Почесний громадянин Києва» українській співачці Ніні Матвієнко.

«Сьогодні ми виконуємо своє рішення і відзначаємо людей, яким присвоїли звання «Почесний громадянин  міста Києва». – Людей, які на це заслуговують, які роблять нашу столицю і нашу країну кращою, душевнішою, патріотичнішою, які прославляють Київ і Україну, –  наголосив Віталій Кличко. – На жаль, зараз не в Києві Святослав Вакарчук і Джамала, їх ми привітаємо окремо. А сьогодні мені дуже приємно  вручити таку відзнаку новій почесній громадянці Києва, яку ми всі дуже любимо, – Ніні Матвієнко», – сказав Віталій Кличко.

Ніна Матвієнко подякувала за нагороду.

«Я люблю своє місто, дбаю про нього. Бажаю вам бути людяними і руйнувати старі закоренілі схеми. Разом будемо робити наше місто прекрасним», – звернулася співачка до депутатів Київради.

Після цього Ніна Матвієнко заспівала у сесійній залі Київради пісню Квітки Цісик «Де ти тепер?». 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]