Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «В’їзди і виїзди зі столиці не закриті, а контролюються»

30 березня 2020 року, 12:19

В’їзди і виїзди зі столиці не закриті, а контролюються. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання, отримані від ЗМІ.

«Сьогодні в’їзди і виїзди зі столиці не закриті, а контролюються. Із 17 березня діє обмеження для в’їзду автобусів міжміського та міжобласного сполучення. Всі обмеження, встановлені для міста Києва, - синхронізовані з рішеннями Кабінету Міністрів. В’їзд до Києва легкового транспорту не обмежено», – наголосив Віталій Кличко. 

 Мер столиці зазначив, що блок-пости на в’їздах у Київ працюють уже тиждень. На них чергує поліція та представники муніципальної варти. А термометрію на в’їздах роблять поки вибірково. 

«Хочу підкреслити: якщо буде різкий стрибок вірусу, будуть ухвалені більш жорсткі обмеження. Інакше ми цю заразу не зупинимо!», – підкреслив мер Києва.

Віталій Кличко також закликав журналістів і мешканців столиці ретельно перевіряти всю інформацію та отримувати її з офіційних джерел. І зазначив, що міська влада в оперативному режимі надає пояснення щодо своїх рішень і дій. 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]