Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко взяв участь у церемонії вручення премії BEST FASHION AWARDS

14 листопада 2017 року, 22:24

 

Мер Києва Віталій Кличко взяв участь у церемонії вручення професійної премії в галузі української моди BEST FASHION AWARDS. Віталій Кличко нагороджував переможця в номінації «Бізнес-прорив» – дизайнера Андре Тана.

«Мене навряд чи можна назвати знавцем моди. Але, мені дуже приємно вручити премію BEST FASHION AWARDS у номінації, яка сьогодні вручається вперше – «Бізнес-прорив». Бо дуже важливо і дуже непросто реалізувати свій творчий талант, перетворивши це і на економічно вигідний проект. І я вдячний людям, які розвивають українську моду, популяризують її в світі. Людям, які створюють підприємства, робочі місця, платять податки в Україні, в Києві», – зазначив мер столиці.

Віталій Кличко зазначив, що fashion-індустрія в багатьох країнах – вагома складова національної економіки. І сьогодні українські дизайнери працюють на те, щоб так було і в нашій країні

«Андре Тан став першим українським дизайнером, який зумів побудувати успішну розгалужену мережу з 29-ти магазинів у великих містах країни. Підприємницький талант дозволив йому розвинути свою дизайн-студію у велику компанію з багатьма підрозділами. І сьогодні тисячі жителів України обирають цей красивий і якісний одяг вітчизняного виробництва», – сказав Віталій Кличко.

BEST FASHION AWARDS – єдина професійна премія в галузі моди в Україні, була започаткована у 2010 році.

За роки свого існування премія стала основним інструментом об’єктивного визначення лідерів української модної індустрії. BFA відзначає впливових діячів української моди за внесок у розбудову національної fashion-індустрії. Премія BFA визначається голосуванням групи з 30 експертів за результатами колекцій двох сезонів. 

У 2017 році оргкомітет BEST FASHION AWARDS започатковує спеціальну номінацію премії, що відзначатиме унікальні комерційно успішні проекти, реалізовані в Україні – «Бізнес-прорив». І направлена вона саме на відзнаку за розвиток української fashion-індустрії, як складової національної економіки держави.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]