Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко взяв участь у відео-конференції з Європейською бізнес асоціацією: «Бізнес повинен працювати. Ми намагаємося створити для цього необхідні умови»

20 травня 2020 року, 17:40

Столиця поступово повертатиметься до звичного життя. Бізнес, що і так багато втратив через кризу, спричинену пандемією, має працювати. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив, відповідаючи на питання підприємців, під час відео-конференції із Європейською Бізнес Асоціацією.

«Місто має поступово повертатися до звичного життя. А бізнес, що багато втратив через пандемію коронавірусу, повинен працювати. Ми це розуміємо і намагаємося створити для цього необхідні умови. Київ поетапно послаблює обмеження», – сказав Віталій Кличко.

Він нагадав, що на першому етапі послаблень дозволили працювати (із дотриманням санітарних норм) кав’ярням та ресторанам на відкритих літніх майданчиках. Почали працювати магазини площею до 300 квадратних метрів, перукарні та салони краси, невеликі виробництва та підприємства побутових послуг. Відкрилися 37 продовольчих ринків.

Після 22 травня почне працювати в звичному режимі наземний громадський транспорт, магазини площею до 1 тис. квадратних метрів. А з 25 травня має відновити роботу і метрополітен.

Віталій Кличко зауважив, що великі торговельні центри Київ планує відкривати після відновленням роботи метро. Це, зокрема, пов’язано і з логістикою – бо чимало співробітників і відвідувачів ТРЦ дістаються до торгових центрів на метро.

Планується, що дитячі садки та інші освітні заклади зможуть відновити свою роботу на початку червня.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]