Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Я дав завдання, щоб ремонт ескалаторів на «Вокзальній» зробили якнайшвидше, а поки ми організуємо роботу додаткового громадського транспорту»

12 травня 2016 року, 13:30

Зважаючи на плановий капітальний ремонт ескалаторів на станції метро «Вокзальна», столична влада організує роботу додаткового громадського транспорту від неї, щоб пасажири могли безперешкодно дістатися туди, куди їм потрібно. Про це заявив мер Києва Віталій Кличко на початку засідання Київради.

«Ми почали плановий капітальний ремонт ескалаторів на станції метро «Вокзальна». І хоча пасажирів про нього заздалегідь попереджали, це найбільш завантажена станція метро і, зрозуміло, що незручності будуть. Ми організовуємо роботу іншого транспорту від метро «Вокзальна», щоб люди могли безперешкодно дістатися туди, куди їм потрібно. І я поставив завдання, щоб фахівці працювали цілодобово. Щоб ремонт ескалаторів на «Вокзальній», яким вже 50 років, і які ремонтували понад 10 років тому, закінчили якнайшвидше», – підкреслив мер Києва.

Віталій Кличко зазначив, що ускладнений рух на вулицях у центрі столиці пов'язаний, зокрема, із ремонтними роботами.

«Ми заздалегідь попереджали про них мешканців. Та, зрозуміло, що це все одно незручності. І ми просимо вибачення у киян. Але весняно-літній період використаємо максимально для ремонту доріг і інфраструктури», – сказав Київський міський голова.

Цього року, зауважив Віталій Кличко, капітальний ремонт буде зроблений на 44-х вулицях Києва.

«Там, де його вже розпочали, роботи тривають цілодобово. І вдень, і вночі, щоб максимально швидко впоратися, не втрачаючи якості», – зазначив мер столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]