Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Я впевнений, що у Туреччині на Дефлімпійських іграх не раз підніматиметься переможний прапор України»

14 липня 2017 року, 21:28

Мер Києва Віталій Кличко переконаний, що у Туреччині на Дефлімпійських іграх неодноразово підніматиметься переможний жовто-блакитний прапор і лунатиме переможний український гімн. Про це він заявив на церемонії проводів національної дефлімпійської збірної команди України на ХХІІІ літні Дефлімпійські ігри (м. Самсун, Туреччина).

Віталій Кличко наголосив, що сьогодні на Поштовій площі зібралися люди, щоб висловити свою підтримку тим, хто в напружених турнірах виборов право представляти Україну на ХХІІІ літніх Дефлімпійських іграх. Він зауважив, що сьогодні головні люди тут – атлети з 19 видів спорту, які впродовж чотирьох останніх років докладали максимум зусиль, щоб стати учасниками найбільших міжнародних змагань. За словами мера, кожен із спортсменів – приклад сили духу, залізної волі та прагнення досягти своєї мети. 

Віталій Кличко від імені киян висловив повагу спортсменам та наголосив, що українці ними пишаються. Мер додав, що Україна вболіватиме і триматиме кулаки за наших дефлімпійців і чекатиме перемог нашої збірної на майбутніх літніх іграх.

«Я впевнений, що кожен із вас у Туреччині зробить все можливе, щоб неодноразово підіймався переможний прапор нашої країни. Нам потрібні перемоги! Бажаю кожному з вас наснаги і удачі. І переконаний, що результат буде гідний!», –додав мер Києва.

Україну на ХXIII літніх Дефлімпійських іграх представлятимуть 219 спортсменів, із них – 54 із Києва, які змагатимуться за медалі в 19 видах спорту. Загалом спортивні змагання відбуватимуться в 21 дисципліні, в тому числі 16 індивідуальних видів спорту та 5 командних видів спорту. У змаганнях візьмуть участь майже 5 тисяч спортсменів із вадами слуху із 109 країн світу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]