Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко, який відзначає сьогодні ювілей, показав, що може робити чемпіон у 50 років (+відео)

19 липня 2021 року, 11:50

Віталій Кличко, який відзначає сьогодні ювілей, показав спортивні та екстремальні вправи, які може робити у 50 років. Відео Віталій Кличко оприлюднив на своїй сторінці у «Facebook».

Зокрема, він показав, як стрибає з парашутом з висоти 5 тисяч метрів, виконуючи трюки в повітрі. Як підкорює гірську вершину висотою понад 5 тисяч метрів – сходження на гору Казбек.

Також Віталій Кличко продемонстрував, як під час ранкового тренування долає на велосипеді дистанцію у 50 кілометрів. Та як підтягується на перекладині 50 разів.

«Сьогодні, в день свого ювілею, можу сказати, що вистояв 50 раундів! Я всього в житті досягнув сам. І продовжую працювати над собою. Головне – мати мету і наполегливо йти до неї. Ніколи не опускати рук. Нічого не боятися і не зважати на тих, хто не віритиме в тебе. Бути сильним і ставити перед собою високу планку. Я завжди так робив. 50 – тільки екватор!» – підкреслив у дописі до відео Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]