Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Якщо ситуація з поширенням вірусу в столиці не погіршиться, ми не виключаємо послаблення обмежень, що були запроваджені до 30 квітня

27 квітня 2021 року, 7:18

Якщо ситуація з поширенням коронавірусу в столиці не буде погіршуватися, міська влада не виключає послаблення суворих обмежень, що були запроваджені до 30 квітня. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив в ефірі програми «Свобода слова» на телеканалі ICTV.

«У середу, 28 квітня, буде засідати комісія з надзвичайних ситуацій міста, що складається з епідеміологів, вірусологів та інших фахівців. Вони ухвалять рішення, зважаючи на епідеміологічну ситуацію. Ми не виключаємо послаблення запроваджених обмежень, – сказав мер столиці. – Локдаун дав позитивні результати. Але розслаблятися зарано!  Є багато ризиків. Цей вірус дуже небезпечний та агресивний. Як бачимо, все частіше від нього помирають не тільки літні люди, а й молоді. Тільки минулого тижня в Києві від ускладнень хвороби померли понад 300 людей».

Він також зазначив, що запроваджений локдаун – вимушений крок, адже ситуація із захворюваністю в столиці була критичною. 

«Я постійно спілкуюся з представниками малого та середнього бізнесу. Я розумію, що вони несуть дуже великі втрати, збитки. Як і місто. Столиця тільки в першому кварталі цього року недоотримала вже понад 2,5 мільярда гривень у бюджет. Але нам треба всім разом боротися з розповсюдженням хвороби. Сьогодні найголовніше – зберегти здоров’я і життя людей», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]