Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: З 16 травня в столиці відновлюють електронну оплату за проїзд у комунальному громадському транспорті

14 травня 2022 року, 15:08

Із 16 травня в Києві відновлюють електронну оплату за проїзд у комунальному громадському транспорті. Як в метро, так і в наземному транспорті. Сплачувати пасажири зможуть транспортними картками, через платіжні додатки та мобільний додаток «Київ Цифровий». Таке рішення ухвалили сьогодні депутати Київради. Про це після засідання заявив мер Києва Віталій Кличко.

«Ми повинні відновлювати повноцінну роботу громадського транспорту, який працював в обмеженому режимі та був ці місяці безкоштовним. Потрібно платити зарплати транспортникам, забезпечувати підприємства пальним, матеріалами, електроенергією. Це великі кошти. Тому ми вимушені відновити оплату за проїзд. – Електронну оплату транспортними картками, через платіжні додатки та мобільний додаток «Київ Цифровий», – сказав Віталій Кличко.

Мер Києва також зазначив, що з понеділка, 16 травня, міська влада подовжує роботу громадського транспорту. Зокрема, метро працюватиме з 06:00 до 22:00. Наземний громадський транспорт – з 06:00 до 22:30.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]