Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «З часу битви під Крутами минуло 102 роки, а боротьба з Росією за незалежність України триває»

29 січня 2020 року, 11:59

Із часу битви під Крутами минуло 102 роки, а боротьба з Росією за незалежність та територіальну цілісність України триває. Про це мер Києва зазначив у своєму дописі в соціальній мережі Facebook.

«Сьогодні Україна вшановує пам’ять Героїв битви під Крутами. І згадує історію боротьби, коли, за різними оцінками, від 70 до 100 молодих українських хлопців віддали свої життя за самостійність і свободу України. 102 роки минуло з часу тих трагічних подій, а боротьба з Росією за нашу незалежність та територіальну цілісність триває», – написав Віталій Кличко.

Він зауважив, що Дебальцево, Іловайськ, Донецький аеропорт, Авдіївка стали «сучасними Крутами» в агресії, що Росія розпочала проти України у 2014 році.

«Тільки вдумайтеся у ці страшні цифри! Від початку війни на Донбасі загинуло понад 13 тисяч українців... І майже щодня ми чуємо про нові жертви – вбитих, поранених українських захисників. Але українці – сильна нація. І ми вистоїмо у цій боротьбі!» – наголосив мер Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]