Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко з послом Німеччини в Україні презентували художню композицію на будівлі посольства Німеччини

24 жовтня 2021 року, 15:46

Мер Києва Віталій Кличко з послом Німеччини в Україні Анкою Фельдгузен, презентували художню композицію, виконану в стилі тейп-арт, на будівлі посольства Німеччини. Про це мер Віталій Кличко написав на своїй сторінці у Facebook.

«Сьогодні з послом Німеччини в Україні Анкою Фельдгузен презентували художню композицію, виконану в стилі тейп-арт, на будівлі посольства Німеччини. Її створили молоді українські та німецькі художники. Презентацію приурочили до завершення тижнів Німеччини в Україні. Прапори двох держав, зображення яких прикрасило фасад будівлі посольства, символізують дружбу та партнерство України і Німеччини, що триває вже майже 30 років. Невдовзі ми відзначатимемо річницю встановлення дипломатичних відносин між Україною і Німеччиною», – підкреслив Віталій Кличко.

Він зазначив, що Німеччина завжди підтримувала незалежність і територіальну цілісність України та європейські прагнення нашої держави, допомагала і допомагає втілювати необхідні реформи.

«У Києві ми з німецькими партнерами втілюємо багато проектів, які допомагають змінювати наше місто. Тривають і побратимські відносини Києва з кількома німецькими містами. І ми будемо продовжувати нашу співпрацю, переймати найкращий європейський досвід наших друзів», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]