Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: З Риги до Києва сьогодні вирушили 10 сучасних міських автобусів – допомога наших латвійських друзів (+відео)

10 січня 2023 року, 10:29

Із Риги до Києва сьогодні вранці вирушили 10 сучасних міських автобусів – допомога латвійських партнерів. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі та оприлюднив відео.

«10 сучасних міських автобусів вирушили сьогодні з Риги до Києва. Це – допомога наших латвійських друзів. Також в автобусах їде гуманітарна допомога, яку зібрали громадяни Латвії. Очолив делегацію до Києва голова Сейму Латвії Едвардс Смілтенс», – зазначив Віталій Кличко.

Він нагадав, що в кінці квітня минулого року Смілтенс, тоді віце-мер Риги, вже приїздив до столиці України і передавав від Риги 11 автобусів і гуманітарну допомогу. Всі автобуси, які тоді отримав Київ, працюють на маршрутах столиці.

«Дякуємо нашим друзям та партнерам! Чекаємо в Києві!» – додав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]