Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «За минулі вихідні Київський міський лабораторний центр України дослідив 2242 зразки для проведення ПЛР-тестів»

12 травня 2020 року, 12:09

За минулі вихідні Київський міський лабораторний центр України дослідив 2242 зразки біоматеріалів для проведення ПЛР-тестів. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Незважаючи на вихідні, Державною установою «Київський міський лабораторний центр України» за три дні досліджено 2242 зразки біоматеріалів. За весь період центр дослідив майже 16 тисяч ПЛР-тестів. Загалом у Києві досліджено 35,5 тисячі тестів на коронавірус», – сказав Віталій Кличко.

Він також повідомив, що мобільні бригади медиків за ці вихідні виїхали та відібрали 367 зразків на ПЛР-тести у людей з підозрою на коронавірус. Загалом у Києві протестовано тільки мобільними бригадами понад 9 тисяч мешканців столиці.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]