Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «За минулий тиждень групи контролю за дотриманням протиепідемічних правил здійснили 380 перевірок столичних закладів»

02 вересня 2020 року, 12:20

380 перевірок у столичних закладах харчування, торгівлі та на ринках здійснили минулого тижня (із 24 до 30 серпня) групи контролю за дотриманням протиепідемічних правил. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив під час онлайн прес-конференції.

«У столиці продовжують працювати групи контролю за дотриманням протиепідемічних правил, до яких входять представники Держпродспоживслужби, Муніципальної охорони та поліції. За минулий тиждень вони здійснили 380 перевірок закладів громадського харчування, торгівлі, ринків. Склали 67 протоколів про порушення», – повідомив Віталій Кличко.

Мер зазначив, що підприємці та відвідувачі кафе і ресторанів почали зневажати елементарні правила безпеки.

«Не носять маски. Перестали дезінфікувати приміщення. Чимало закладів працюють після дозволеного часу і з натовпами людей. А потім всі питають – звідки така негативна динаміка розповсюдження вірусу? Так а хто на неї впливає, скажіть?! Якщо так продовжиться, нам не уникнути інфекційного вибуху», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]