Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «За минулий тиждень склали 101 протокол про порушення регламентів роботи закладами столиці»

24 липня 2020 року, 12:09

Групи контролю, до яких входять представники Держпродспоживслужби, Муніципальної охорони та поліції перевірили за минулий тиждень майже пів тисячі столичних закладів на дотримання ними правил і регламентів роботи в умовах обмежувальних заходів. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Зазначу, що в столиці продовжують працювати групи контролю за дотриманням закладами міста регламентів роботи. За минулий тиждень представники Держпродспоживслужби і Муніципальної охорони, спільно з поліцією, перевірили понад 460 ресторанів і кафе, магазинів та ринків. Склали 101 протокол про порушення. Це – менше, ніж за тиждень до цього», – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що більшість закладів намагаються все таки дотримуватися правил. І це – відповідальне ставлення до безпеки клієнтів.

«А тих, хто нахабно нехтує регламентами роботи, та ще й з нічною музикою і масовими танцями, – поліція закриває. І потурань тут не повинно бути ні для кого!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]