Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «За минулу добу кількість киян, які захворіли на коронавірус, збільшилася ще на 22 особи. З них – двоє медиків»

06 квітня 2020 року, 12:17

За минулу добу кількість киян, що захворіли на коронавірус, збільшилася ще на 22 людини. Серед них – двоє медиків. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«За минулу добу ще 22 киянина захворіли на коронавірус. На сьогодні в столиці вже 267 підтверджених випадків захворювання на COVID-19», – сказав Віталій Кличко.

Захворіли: 5 жінок віком від 29 до 71 року та 16 чоловіків від 24 до 82 років. Зокрема, двоє медиків. Також захворів 8-річний хлопчик. Чотири випадки захворювання – в Києво-Печерській Лаврі.

За словами мера Києва, 9 пацієнтів госпіталізували в столичні лікарні, 13 – лікуються вдома на самоізоляції, під контролем лікарів.

 

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]