Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «За минулу добу коронавірус у Києві підтвердили ще в 153 людей. Двоє осіб померли»

16 травня 2020 року, 11:13

Кількість киян, у яких за минулу добу підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася на 153 людини. Зокрема, інфіковані 17 медиків. Двоє осіб померли. Про це мер Києва Віталій Кличко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Після зафіксованого осередку захворювання в Дарницькому будинку-інтернаті для дівчат, статистика за минулу добу в столиці – в поганому сенсі вражаюча...Кількість мешканців Києва, в яких лабораторно підтвердили захворювання на коронавірус, збільшилася на 153 людини. Серед них – 17 медиків. Померли за минулу добу двоє людей. Загалом у столиці 45 летальних випадків. На сьогодні в Києві вже 2221 підтверджений випадок захворювання на COVID-19», – повідомив Віталій Кличко.

Серед тих, хто захворів: 106 жінок віком від 21 до 77 років та 17 дівчат - від 5 до 17 років. А також – 30 чоловіків віком від 19 до 68 років. Більше половини людей, у яких підтвердили захворювання, – вихованки та працівники Дарницького будинку-інтернату для дівчат.

У лікарні столиці госпіталізували 17 пацієнтів. Інші – на самоізоляції під контролем медиків. Одужали за минулу добу 22 людини. Усього коронавірус у Києві подолали 222 мешканці міста.

«Зазначу, що найбільше хворих, через осередок в інтернаті, зафіксували в Дарницькому районі – 87 людей. Але багато випадків і в Дніпровському – 16 та Деснянському – 15 випадків захворювання. Будьте обережними! Вірус агресивний і не відступив. Бережіть себе!» – підкреслив Віталій Кличко.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]