Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «За минулу добу в Києві захворіли ще 28 людей, двоє з них померли»

03 квітня 2020 року, 12:11

Уже 189 осіб у Києві мають підтверджений діагноз захворювання на COVID-19. За минулу добу в Києві захворіли ще 28 людей, двоє з них померли. Про це мер столиці Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Кількість киян, що захворіли на COVID-19, за минулу добу збільшилася на 28 людей! І двоє з них не вижили. Загалом у столиці 189 підтверджених випадків захворювання на коронавірус. З них вже три випадки – летальних», – сказав мер.

Так, за інформацією фахівців Державної установи «Київський міський лабораторний центр МОЗ України», серед киян, яким підтвердили діагноз протягом минулої доби: 17 чоловіків – віком від 16 до 70 років та 11 жінок – від 17 до 69 років. Двоє жінок – 56 та 69 років – на жаль, померли. Серед хворих -– двоє неповнолітніх: шістнадцятирічний хлопець та сімнадцятирічна дівчина.

У медичні заклади столиці госпіталізували 13 хворих. Інші – на самоізоляції, лікуються вдома під контролем лікарів.

«Я хочу підкреслити: ми робимо все, щоб зупинити розповсюдження цієї зарази. Але вірус не відступає. І не ставтеся до цього, як до страшилки! Ми повинні боротися із розповсюдженням хвороби разом!» – додав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]