Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: За понад два місяці війни в столиці загинули більше 100 людей, поранені 435 мирних киян (+відео)

29 квітня 2022 року, 10:01

За понад два місяці війни в столиці загинули понад 100 людей, поранені 435 мирних киян. У результаті вчорашніх вибухів у Шевченківському районі міста ніхто не загинув. 4 людей госпіталізували. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у відео, яке оприлюднив у своєму Telegram-каналі.

«Київ продовжує перебувати під прицілом ворога. Вчорашня атака, ракети в мирні будинки – тому свідчення. Рятувальники розібрали завали в багатоповерховому будинку в Шевченківському районі. Він – новий і ще малонаселений, тому там було небагато мешканців. Слава Богу, ніхто не загинув. Але є постраждалі. 4 людей госпіталізували. Усього за понад 2 місяці варварського вторгнення росії в столиці поранені 435 мирних жителів. Трохи більше 100 загинули, серед них – 4 дитини», – сказав Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]