Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко закликав депутатів не піддаватися виборчому психозу і працювати в інтересах киян

14 травня 2019 року, 11:10

Мер Києва Віталій Кличко закликав депутатів Київради не піддаватися виборчому психозу й ефективно працювати, керуючись інтересами столиці та її мешканців. Про це мер заявив на початку ранкового засідання Київради.

«На жаль, політичні пристрасті в країні не вщухають. І деякі політичні сили після президентських виборів вступили одразу в парламентську кампанію. Але я звертаюся до всіх: давайте тут, у Київраді, не піддаватися виборчому психозу і керуватися перш за все інтересами столиці, інтересами киян», – сказав Віталій Кличко.

Разом із тим, міський голова зауважив, що в столиці тривають активні роботи з ремонту транспортної інфраструктури, зон відпочинку, будівництво шкіл та садочків, ремонт тепломереж та їх оновлення на найпроблемніших ділянках.

«У нас чимало справ, які треба втілити цього року. Триває і будівництво та повна реконструкція запланованих садочків і шкіл. Тривають роботи на Подільсько-Воскресенському мосту, на Шулявському шляхопроводі. Завершується будівництво нового пішохідного мосту та облаштування Алеї художників. Ці два об’єкти ми презентуємо киянам вже незабаром», – додав мер столиці.

Також він наголосив, що профільні служби адміністрації та глави районів повинні негайно навести лад на територіях, де ще не встигли цього зробити, та у дворах столичних будинків.

«Ми отримуємо багато скарг на неприбраність, розриття у дворах, на невчасний вивіз сміття. Попереджаю: перевірятиму і нікого не вмовлятиму. Не хочете працювати – будемо шукати тих, хто хоче і може!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]