Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко закликав киян дотримуватися обмежень, що запровадять у столиці з 5 квітня

02 квітня 2021 року, 12:29

Мер столиці Віталій Кличко закликав киян дотримуватися обмежень, які міська влада запровадить із 5 квітня. До мешканців столиці мер звернувся під час онлайн-брифінгу.

«Як ви знаєте, через стрімке розповсюдження вірусу та збільшення смертності від нього, Київ із понеділка, 5 квітня, запроваджує більш суворі обмеження. Це – вимушений крок. Ми розуміємо, наскільки він непопулярний. Але ситуація – критична. І тут не до міркувань комусь сподобатися та якихось рейтингів! Бо якщо найближчим часом ми не зупинимо стрімке розповсюдження хвороби, медична система столиці не витримає», – наголосив Віталій Кличко.

Мер нагадав що з понеділка, 5 квітня, столиця закриває всі школи і дитячі садочки.

Увесь громадський транспорт – і наземний, і метро – працюватиме за спеціальними перепустками пасажирів. Виключно для перевезень працівників підприємств критичної інфраструктури, тих, хто забезпечує життєдіяльність міста.

«Я вже говорив і ще раз звертаюся до керівників установ, підприємств, закладів – відправити співробітників на дистанційну роботу. Або, кому можливо, надати відпустки. Зробіть це! Не змушуйте людей їздити на роботу, ризикуючи своїм здоров’ям!» – наголосив Віталій Кличко.

Нагадаємо, на час дії обмежень, заклади громадського харчування зможуть працювати тільки навинос чи доставку. Як, власне, повинні працювати з 20 березня.

Продуктові ярмарки припинили роботу з 1 квітня.

Увесь перелік обмежень та норм роботи, ухвалений рішенням комісії з надзвичайних ситуацій міста, опублікований на сайті КМДА.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]