Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко запросив киян на MotoOpenFest

25 червня 2021 року, 12:21

У Києві цими вихідними відбудеться фестиваль MotoOpenFest-2021. Про це мер Києва Віталій Кличко заявив під час онлайн-брифінгу.

«Тим, хто веде активний спосіб життя, хочу повідомити, що в Києві цього літа відбувається чимало спортивних подій, заходів та різних активностей. У суботу, наприклад, відбудеться традиційний MotoOpenFest. Приєднуйтеся ті, хто любить вітер і швидкість, хто їздить на мотоциклі. Збираємося на Хрещатику о 14:00. І вирушаємо колоною у парк «Муромець», – сказав Віталій Кличко.

Він зазначив, що в «Муромці» на учасників фестивалю чекає цікава програма. Зокрема, змагання з квадро- та мотоспорту, екстремальні шоу-програми, тест-драйви мототехніки, мото-тюнінг шоу, виставка світових мото брендів. Відбудеться для глядачів та мотогонщиків і музичний концерт.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]