Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зателефонував меру Монастириська, який захворів на коронавірус: «Він почувається нормально і продовжує працювати дистанційно»

01 квітня 2020 року, 12:22

Мер Києва Віталій Кличко зателефонував меру Монастириська, у якого підтвердили діагноз на коронавірус. Андрій Старух почувається нормально і дистанційно продовжує працювати. Про це Віталій Кличко заявив під час онлайн прес-конференції.

«Сьогодні, у цій ситуації, головний фронт боротьби з коронавірусом – на місцях. У містах і містечках України. Основні зусилля – на плечах лідерів громад, які роблять усе, щоб захистити людей від загрози. І вже є мери в Україні, які захворіли на коронавірус. Сьогодні я телефонував підтримати мера Монастириська – у Тернопільській області. У нього підтвердили діагноз на COVID-19», – сказав Віталій Кличко.

За словами мера Києва, голова Монастириської міської ради на Тернопільщині Андрій Старух розповів, що почувається нормально і дистанційно продовжує працювати, керувати заходами в місті із запобігання розповсюдження вірусу.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]