Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: «Завдяки відкритим аукціонам, процес приватизації непрофільних активів комунального майна відбувається відкрито, на конкурентних умовах і в інтересах міста»

09 липня 2019 року, 17:31

Київ запровадив відкриті аукціони для продажу непрофільних активів комунального майна, які відбуваються через систему Prozorro. Отже, процес приватизації триває відкрито, на конкурентних умовах і в інтересах міста. Про це на своїй сторінці у Facebook розповів мер Києва Віталій Кличко.

«За результатами відкритих аукціонів, що днями відбулися в системі «Prozorro», місто продало 4 об’єкти. Зокрема, тільки за нежитлове приміщення на вулиці Грушевського, 3 ціна зросла у 57 разів! За нього запропонували майже 40 млн гривень», – сказав мер.

Він підкреслив, що процес приватизації у Києві відбувається через продаж на відкритих електронних аукціонах. І продаж непрофільних активів комунального майна здійснюється без втручання чиновників, у прозорій конкуренції та за участі великої кількості зацікавлених осіб.

Мер зазначив, що за 4 об’єкти комунальної власності, зокрема, боролися майже 100 учасників. І сьогодні міська влада готова до оформлення результатів продажу.

«І ще хочу зазначити: невдовзі буде запропонована низка інших об’єктів. Зокрема, на відкритий аукціон «Prozorro.Продажі» виставлять і приміщення на вулиці Богдана Хмельницького, 34. Були спекуляції одного з телеканалів щодо цього об’єкта. Так от, як я і говорив, – все відкрито і конкурентно. Щоб не було маніпуляцій, приходьте, подивитеся як відбуваються аукціони», – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]