Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся з делегацією сейму Литовської Республіки

21 березня 2022 року, 17:35

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з делегацією сейму Литовської Республіки. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Сьогодні зустрівся з делегацією сейму Литовської Республіки. Це – перша парламентська делегація з країн наших європейських партнерів, що прибула до України від початку широкомасштабного російського вторгнення в нашу державу. Дякую литовським друзям за підтримку України, за допомогу. Радий був бачити віце-спікера сейму Литовської Республіки пана Паулюса Саударгаса, голову Комітету національної безпеки та оборони сейму пана Лаурінаса Кащюнаса та голову комісії з питань енергетики та сталого розвитку пана Юстинаса Урбонавічюса. Литовські парламентарі закликали і представників парламентів інших країн-держав Євросоюзу приїхати в Україну. Щоб висловити свою підтримку і солідарність з українським народом у його героїчній боротьбі за свою незалежність і свободу», – підкреслив Віталій Кличко.

 

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]