Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся з керівництвом Української асоціації футболу. Організація створила координаційний центр із гуманітарних питань разом із ФІФА та УЄФА

21 березня 2022 року, 15:44

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з керівництвом Української асоціації футболу. Організація створила координаційний центр із гуманітарних питань разом із ФІФА та УЄФА. Про це Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

"Сьогодні до мене завітало керівництво Української асоціації футболу – її президент Андрій Павелко і перші віце-президенти Олексій Михайличенко та Вадим Костюченко. Українська асоціація футболу створила координаційний центр із гуманітарних питань разом із ФІФА та УЄФА. І сьогодні ми обговорили потреби Києва, які асоціація, що приймає гуманітарні вантажі з Європи, врахує в допомозі столиці”, – написав Віталій Кличко.

Вантажі, за словами Андрія Павелка, йдуть від національних футбольних асоціацій, федерацій та футбольних клубів Європи та світу.

Також Українська асоціація футболу запропонувала допомогу у відправленні дітей, яких сьогодні евакуйовують до Києва з інших міст, у спортивні табори на західну Україну та табори європейських клубів і національних федерацій у інших країнах.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]