Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся з мером Мадрида та оприлюднив потім спільне звернення до мера Ліверпуля

26 травня 2018 року, 16:08

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся з мером Мадрида Мануелою Кармена. Вони обговорили питання співробітництва двох столиць та сьогоднішню велику футбольну подію, яку Київ приймає вперше.

Віталій Кличко зазначив, що столиця України радо зустрічає усіх гостей, які прибули на фінал Ліги чемпіонів УЄФА. «Ми старанно готувалися до цієї події. Готували і облаштовували локації, прикрашали місто. Особливу увагу приділили безпеці. 10 тисяч правоохоронців забезпечують порядок у місті», – наголосив Віталій Кличко.

Мануела Кармена зазначила, що як колега розуміє всі проблеми мера міста, в якому відбувається така велика подія. «Мене вразив Київ – дуже зелене і дуже гарне місто», – сказала Мануела Кармена.

Віталій Кличко запропонував їй розглянути пропозицію про те, щоб Київ і Мадрид підписали угоду про побратимство двох столиць.

Віталій Кличко також запросив Мануелу Кармена прогулятися Софіївською площею. Там вони сфотографувалися з величезними сріблястим кубком Ліги чемпіонів та записали і відправили спільне звернення меру Ліверпуля Джону Андерсону. Віталій Кличко оприлюднив згодом відео на своїй сторінці у Facebook та в Twitter.

«Джо, нам тебе не вистачає. І було б дуже добре, якби ти був зараз тут з нами. Шлемо тобі наші вітання і бажаємо удачі сьогодні ввечері! Подивимося, хто буде найсильнішим гравцем. Привіт Ліверпулю!» – сказав у відеозверненні мер Києва.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]