Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся з Олександром Усиком і подарував йому пояс WBC

28 вересня 2021 року, 15:54

Мер Києва, вічний чемпіон у суперважкій вазі за версією WBC Віталій Кличко зустрівся з новим чемпіоном світу Олександром Усиком. Він ще раз привітав Олександра Усика із завоюванням титулу чемпіона світу в суперважкій вазі в поєдинку з Ентоні Джошуа та подарував Олександру Усику пояс WBC.

«Я ще раз вітаю тебе з перемогою і хочу вручити символічний подарунок. Ти завоював 4 чемпіонських пояси в суперважкій вазі, а пояса за версією WBC в цій категорії в тебе ще немає. І ти обов’язково його завоюєш! А я тобі дарую перший пояс WBC із великим українським прапором, який був виготовлений до Конгресу WBC, що відбувся в Києві в 2018 році. На удачу і мотивацію! Адже таким поясом володів і твій кумир – Мохамед Алі», – сказав Віталій Кличко.

Олександр Усик подякував Віталію Кличку за підтримку. Також чемпіони поспілкувалися по відеозв’язку із президентом WBC Маурісіо Сулейманом. Олександр Усик показав Сулейману пояс, подарований Віталієм Кличком, і зазначив, що це буде наступний завойований ним трофей.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]