Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся з Почесними громадянами міста Києва та обговорив із ними питання розвитку міста

16 травня 2018 року, 16:37

Мер столиці Віталій Кличко зустрівся з Почесними громадянами міста Києва. Він подякував їм за внесок у розвиток та міжнародний авторитет української столиці.

Сьогодні у Києві мешкають 34 видатних особистості, які відзначилися у розвитку економіки, науки та освіти, культури і мистецтва, охорони здоров’я, у благодійній та громадській діяльності.

«Звання «Почесний громадянин міста Києва» є свідченням визнання ваших заслуг перед громадою столиці. Кожен із вас є авторитетом у своїй сфері. Вас поважають, до вас дослухаються. І з вас бере приклад молодь, яка змінюватиме нашу країну. Зважаючи на ваш досвід, я готовий вислухати і обговорити пропозиції щодо розв’язання проблемних питань у нашому місті», – сказав мер Києва.

Віталій Кличко розповів про те, що вдалося зробити у столиці та про плани на найближчих кілька років.

«Ви бачите, як поступово змінюється столиця! Ми продовжуємо масштабний ремонт доріг. Будуються нові школи та дитячі садки. Оновлюються лікарні. У місті багато уваги приділяється спорту. Подивіться, як по-новому виглядають парки та сквери Києва. І це, зокрема, заслуга громади міста. І ваша – у тому числі», – зазначив Віталій Кличко.

Під час зустрічі було висловлено багато пропозицій щодо розвитку міста. Зокрема, щодо культурної та просвітницької роботи. Віталій Кличко дав доручення опрацювати всі зауваження та побажання Почесних громадян. І виступив із ініціативою про створення «Ради Почесних громадян Києва», яка б акумулювала й опрацьовувала корисні для столиці ідеї.

Звання «Почесний громадянин міста Києва» присвоюється рішенням Київської міської ради щорічно напередодні Дня Києва. Цим званням нагороджують людей, заслуги яких визнані територіальною громадою столиці.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]