Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся з послом Франції

16 лютого 2016 року, 14:45

Київський міський голова Віталій Кличко зустрівся з послом Франції в Україні Ізабель Дюмон.

У ході зустрічі сторони обговорили підготовку заходів у рамках традиційного, 13-го за рахунком фестивалю французької культури «Французька весна» на Європейській площі у Києві.

Віталій Кличко наголосив, що столична влада всіляко сприятиме організації свята. «Французька весна» є важливим культурним проектом для Києва, тому ми із великим задоволенням підтримаємо ваші ініціативи та гарантуємо повну підтримку і допомогу», – зазначив мер.

Віталій Кличко також запросив посольство Франції долучитися до акції «Київ – місто світу», метою якої є облаштування парків та скверів Києва у стилістиці різних країн.

Віталій Кличко наголосив, що столична влада зацікавлена у реалізації інвестиційних проектів та залученні коштів в оновлення міської інфраструктури. «Також ми будемо раді розглянути напрацювання французьких компаній і ноу-хау в системі управління містом та міською інфраструктурою, децентралізації та місцевого самоврядування», – зазначив міський голова.  

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]