Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся зі школярами, що приїхали в Київ з Луганщини, з прифронтової зони (+фото)

26 лютого 2021 року, 14:04

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся зі школярами, що приїхали в столицю зі Сходу України, з прифронтових міст Луганщини.

Віталій Кличко поспілкувався з дітьми, показав їм, як працюють депутати в сесійній залі Київради. Розповів про свої улюблені пам’ятки столиці та нові інфраструктурні об’єкти, про спортивне минуле та роботу в українській політиці.

«Ви повинні обов’язково мріяти і гарно вчитися. Будь-яка мрія обов’язково стане реальністю – якщо ви будете наполегливо працювати, йти до своєї мети і вірити в себе», – сказав Віталій Кличко.

Група школярів, майже 30 дітей зі Сходу України, приїхала в Київ за сприяння громадської організації «Дитяче Громадське Об’єднання «Ніхто, Крім Нас» та Голосіївської райдержадміністрації столиці.

Діти приїхали з Сєвєродонецька, Кремінної, Рубіжного, Лисичанська. Всі вони мешкають приблизно за 50 кілометрів від лінії розмежування.

Школярі подарували Віталію Кличку картину, а також відстріляну гільзу, розписану українським орнаментом.

«Ми зробимо все, щоб ви малювали на будь-яких полотнах, але не на відстріляних гільзах», – наголосив Віталій Кличко.

Кожному школяреві мер підписав і подарував свою ілюстровану іронічну книжку «Хто не чув, той побачить!».

Під час спілкування діти запитували Віталія Кличка про спорт і про роботу мером, про виховання дітей, а також цікавилися, коли міста на Луганщині стануть такими ж гарними, як Київ.

Поспілкувався з дітьми і заступник міського голови – секретар Київради Володимир Бондаренко. Він розказав школярам із Луганщини, як працюють депутати Київради, та показав систему для голосування.

«Сьогодні сесійна зала Київської міської ради знову наповнена дитячими голосами: до Києва приїхали гості з Луганщини. Розповідь про столицю та демонстрація сесійної зали із системою «Рада-IV». Але вразило інше: дорослі очі та питання. Чи буде на Луганщині, як у Києві? Переконаний – буде! Разом ми здатні це зробити! І наші гості тепер також у цьому впевнені», – зазначив Володимир Бондаренко на своїй сторінці у Facebook.

У рамках участі в «Дитячому Громадському Об’єднанні «Ніхто, Крім Нас» діти проходять курс військово-патріотичного виховання. Беруть участь у патріотичних заходах на території Луганської області.

Вихованці дитячого громадського об’єднання, завдяки керівникам організації, подорожують Україною. Минулого року вони вже відвідували Київ, були у Львові.

Під час нинішнього візиту до Києва, крім зустрічі з мером столиці Віталієм Кличком, вихованці школярі також відвідають Військовий Університет ім. Т. Г. Шевченка, Національний військово-історичний музей України, музей братів Кличків, ВДНГ, НСК «Олімпійський», музей медуз.

Зустріч зі школярами, що приїхали в Київ з Луганщини, з прифронтової зони

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]