Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко зустрівся зі спікером Сейму Литви Вікторією Чмілітє-Нільсен

11 листопада 2022 року, 18:34

Мер Києва Віталій Кличко зустрівся зі спікером Сейму Литви Вікторією Чмілітє-Нільсен. Про це Віталій Кличко повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Зустрівся зі спікером Сейму Литви Вікторією Чмілітє-Нільсен. Подякував за підтримку й допомогу, яку Литва надає Україні. Підкреслив, що ця зима буде дуже складною для українців. Тому ми будемо вдячні нашим партнерам за надання генераторів, спецобладнання, що необхідне для облаштування пунктів обігріву, для роботи об‘єктів критичної інфраструктури та соціальної сфери. І дуже потребує сьогодні Україна сучасних систем ППО, аби захищати, зокрема, й об’єкти енергоінфраструктури, які росія намагається знищити», – написав Віталій Кличко.

У свою чергу спікер Сейму запевнила, що Литва з Україною. І литовці розуміють, що українці сьогодні борються не тільки за свою землю і свою незалежність, а й за демократичні цінності й свободи цивілізованого світу, за мир і стабільність в усій Європі.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]