Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко звернувся до Кабміну забезпечити контроль за цінами на товари першої необхідності та лікарські засоби

25 березня 2020 року, 12:16

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до уряду щодо забезпечення контролю за цінами на лікарські засоби, товари медичного призначення та соціально значущі товари. Про це він заявив під час онлайн прес-конференції.

«Я спрямував звернення до Кабміну – забезпечити контроль за цінами на лікарські засоби, товари медичного призначення та соціально значущі товари. Згідно з ухваленим парламентом Законом, уряд має сьогодні таку компетенцію. І повинен вжити всіх заходів для недопущення в столиці та в Україні підняття цін на товари суб’єктами господарювання. - А, зокрема, і на наступний перелік товарів: цукор, сіль, борошно, чай, соняшникова олія, вершкове масло, гречка, рис, макаронні вироби, вода питна, консерви тривалого зберігання. Та інші товари, що користуються найбільшим попитом у людей», – підкреслив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]