Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко звернувся до правоохоронних органів надати інформацію про розслідування щодо Миколи Поворозника

07 травня 2020 року, 12:22

Віталій Кличко звернувся до правоохоронних органів з вимогою надати інформацію про розслідування щодо першого заступника голови КМДА Миколи Поворозника. Про це мер столиці заявив під час онлайн прес-конференції, відповідаючи на запитання ЗМІ.

«Я хочу звернутися до правоохоронних органів: надати інформацію щодо розслідування. Бо досі Миколу Поворозника не викликали на допит – ні в якості свідка, ні в якості звинувачуваного. Не надали поки і жодних підтверджень тієї інформації, що була оприлюднена в ЗМІ. Також офіційних повідомлень щодо справи правоохоронні органи досі не зробили. Я вимагаю офіційної інформації щодо нібито фактів, які були оприлюднені, або вибачень перед Миколою Поворозником. У цій справі потрібно якнайшвидше розставити крапки над «і». Винен – відповідатиме за законом! Не винен – для чого тоді хтось намагається дискредитувати міську владу?!» – наголосив Віталій Кличко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]