Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко звернувся до правоохоронних органів щодо несанкціонованого вивезення вантів з Подільсько-Воскресенського мосту

07 серпня 2020 року, 17:14

Мер Києва Віталій Кличко звернувся до правоохоронних органів щодо несанкціонованого вивезення групою молодиків 12 вантів з Подільсько-Воскресенського мосту. Наразі відкрите кримінальне провадження. Про це Віталій Кличко написав на своїй сторінці у соціальній мережі Facebook.

«Хочу повідомити, що я звернувся до правоохоронних органів, зокрема до поліції, щодо бандитських дій, які відбулися вчора на Подільсько-Воскресенському мосту. Молодики спортивної статури, у складі приблизно 15 осіб, що були одягнені в спецодяг дорожників, відтіснили та заблокували співробітників охорони мостового переходу. Нападники загнали на міст дві вантажівки і автокран, завантажили та вивезли з будівельного майданчика 12 нових вантів, що місто отримало від німецького виробника. Це троси, які мають тримати конструкцію мосту», – написав Віталій Кличко.

Він зазначив, що замовником будівництва об’єкту є комунальне підприємство «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд міста Києва». Представники замовника терміново звернулись до Національної поліції щодо скоєння злочину. Та надали інформацію з камер відеоспостереження з чітким зображенням автотранспорту зловмисників. Потерпілі охоронці надали свідчення правоохоронцям. Наразі відкрите кримінальне провадження і триває слідство.

Мер Києва зазначив, що через кілька годин після інциденту замовник будівництва отримав лист від одного із субпідрядників про бажання того забрати ванти з об’єкту.

«Хочу наголосити, що місто сьогодні робить все, щоб добудувати Подільсько-Воскресенський мостовий перехід і відкрити в кінці року автосполучення ним. За всі ванти місто розрахувалося. І я розцінюю подібні дії підрядників та субпідрядників як нахабний саботаж і зумисне затягування термінів будівництва. Переконаний, правоохоронні органи повинні розібратися з подібними діями! Бо дуже хтось не хоче, щоб міст за стільки років нарешті добудували і відкрили. То блокують рух будівельної техніки через Русанівські сади та перешкоджають здійсненню необхідних робіт, то чинять провокації. А тепер – ще й вивозять обладнання з мосту, яке було підготовлене до встановлення! Підкреслю: я зроблю все, щоб добудувати такий важливий для столиці і киян об’єкт як Подільсько-Воскресенський міст! Спочатку ми відкриємо рух авто мостом, а наступним етапом стане будівництво метро на Троєщину», – підкреслив Віталій Кличко.

Несанкціоноване вивезення вантів з Подільсько-Воскресенського мосту

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]