Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Віталій Кличко: Сьогодні ввечері Бранденбурзькі ворота в Берліні підсвітять кольорами прапору України

23 лютого 2022 року, 17:29

ФОТО: UKRAINE VERSTEHEN У ТВІТЕРІ

Сьогодні ввечері  Бранденбурзькі ворота в Берліні  підсвітять кольорами прапору України на знак солідарності міста з Україною. Про це мер Києва Віталій Кличко повідомив у своєму Telegram-каналі.

«Дякую нашим партнерам та друзям, які висловлюють свою підтримку українцям! Сьогодні ввечері, з 18.45 до опівночі, Бранденбурзькі ворота в Берліні  підсвітять кольорами прапору України на знак солідарності міста з Україною. Цю ініціативу підтримали також міста-побратими німецької столиці, зокрема, Париж та Лондон, де теж підсвітять відомі об’єкти», – написав Віталій Кличко.

«Берлін стоїть пліч-о-пліч з Україною. Ми підсвічуємо Бранденбургські ворота, щоб надіслати потужний та чіткий сигнал про підтримку вільної та суверенної України. Ми солідарні з українцями, багато берлінців мають українське коріння. Всі ми хочемо зупинити ескалацію і досягти мирного вирішення конфлікту», – зазначила бургомістерка Берліну Франциска Гіффай.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]