Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Визначається кількість квартир, у яких необхідне відселення мешканців через вибух на вул. Бурмистенка, 12

26 липня 2017 року, 17:21

Наразі визначається кількість квартир, у яких необхідне відселення мешканців через вибух у житловому будинку на вул. Бурмистенка, 12 (Голосіївський район), що стався сьогодні, 26 липня. Про це заявив заступник голови КМДА Петро Пантелеєв, який наразі перебуває на місці надзвичайної ситуації.

«Буде здійснено експертизу будинку на предмет аварійності. Також Голосіївська РДА разом із фахівцями будівельної лабораторії перевірить технічний стан приміщень. У разі необхідності мешканці отримають тимчасове помешкання», – сказав Петро Пантелеєв.

Він зазначив, що на місце події негайно прибули рятувальники ДСНС та «Київської служби порятунку». Після огляду місця вибуху з’ясувалося, що сталося обрушення перекриття між 1-м і 2-м поверхом. Рятувальники евакуювали 20 мешканців будинку. На жаль, загинула літня жінка.

Тривають роботи щодо пошуку ймовірних потерпілих і надання їм медичної допомоги.

«Також чергують представники поліції, щоб не допустити сторонніх осіб до небезпечних приміщень і захистити помешкання  від мародерів», – додав заступник голови КМДА.

 

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]