Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: Арсенальна площа стане сучасною зоною відпочинку для киян та гостей міста

19 серпня 2021 року, 12:11

У столиці триває реконструкція Арсенальної площі. Наразі планується встановити фонтан та висадити алею сакур.

За словами заступника міського голови – секретаря Київської міської ради Володимира Бондаренка, наразі триває масштабна реконструкція площі навколо станції метро «Арсенальна», наступним етапом робіт стане зведення так званого «сухого» фонтану за павільйоном метро, а також буде висаджено алею сакур. 

«Нещодавно будівельники завершили реставраційні роботи в історичній будівлі колишньої військової комендатури, де було повністю відновлено дах, площею 4,5 тисячі квадратних метрів. Також на початку липня біля станції метро «Арсенальна» запрацювала багатофункціональна площа з зоною коворкінгу з метою створення сучасної платформи для проведення мистецьких та культурних заходів, інсталяцій та перформансів. Арсенальна площа зовсім скоро стане сучасною зоною відпочинку, яка буде доступною для всіх киян та гостей міста», – зазначив Володимир Бондаренко. 

Заступник міського голови додав, що при розробці проєкту благоустрою площі, було також передбачено створення безбар’єрного простору, озеленення території перед входом у будівлю станції метро «Арсенальна» та оновлення вуличного освітлення.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]