Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: Київ та Тбілісі йдуть поруч у втіленні реформ місцевого самоврядування

13 липня 2021 року, 12:52

Київ та Тбілісі йдуть поруч у втіленні реформ в органах місцевого самоврядування. Про це сьогодні під час зустрічі із головою міської муніципальної асамблеї Тбілісі Георгієм Ткемаладзе заявив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко.

За словами Володимира Бондаренка, з метою обміну досвідом у різних сферах міського управління відбулася робоча зустріч із представниками Сакребуло. Основними пріоритетами роботи органів місцевого самоврядування Тбілісі є урбаністика, транспорт, екологія, реновація історичного середовища. Це також є пріоритетними напрямами роботи столичної влади.

«Київ та Тбілісі йдуть поруч у втіленні реформ місцевого управління. Переконаний, що подібний обмін досвідом стане запорукою незмінності курсу на прозорість і відкритість діяльності муніципалітетів, а також максимального спрощення надання публічних послуг громаді. Наразі депутати, які працюють у Київській міській раді, ухвалюють низку рішень, метою яких є підвищення прозорості та ефективності роботи органів місцевого самоврядування», – зазначив Володимир Бондаренко.

Нагадаємо, делегація Київської міської ради на чолі з заступником міського голови – секретарем Київської міської ради Володимиром Бондаренком, разом із депутатами Київської міської ради Яриною Ар’євою та Григорієм Маленком, заступником голови Київської міської державної адміністрації Петром Оленичем, співробітниками секретаріату Київської міської ради та представниками Київської міської державної адміністрації проводять робочі зустрічі з представниками Сакребуло Тбілісі.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]