Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: Київська міська рада винесла на громадське обговорення проєкт змін до Порядку внесення та розгляду місцевих ініціатив у Києві

23 жовтня 2021 року, 18:08

Київська міська рада винесла на громадське обговорення проєкт змін до Порядку внесення та розгляду місцевих ініціатив у Києві.

За словами заступника міського голови – секретаря Київської міської ради Володимира Бондаренка, ще у 2016 році Київська міська рада своїм рішенням унормувала механізм внесення та розгляду місцевих ініціатив, водночас наразі механізм потребує перегляду та адаптації до умов цифровізації міста.

«Місцева ініціатива є одним із інструментів безпосередньої демократії, який гарантує членам територіальної громади право ініціювати розгляд у Київській міській раді будь-якого питання, віднесеного до відання місцевого самоврядування. Тому наразі необхідно внести зміни до цього механізму з метою збільшення кількості ініціатив від територіальної громади міста Києва, а також регламентувати роботу Київської міської ради щодо їх розгляду», – зазначив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови додав, що громадяни можуть надсилати свої пропозиції щодо змін до Порядку внесення та розгляду місцевих ініціатив у Києві, адже важливо спільними зусиллями вдосконалити механізм та надалі реалізовувати важливі проєкти для розбудови європейської столиці.

Надавати пропозиції можна до 31 жовтня. Пропонована форма надання пропозицій: у форматі порівняльної таблиці, виконаної у текстовому процесорі MS Word.

Електронна адреса для надання пропозицій: [email protected].

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]