Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: Київська міська рада забезпечить рівні права та можливості всіх представників депутатських фракцій 

23 вересня 2021 року, 16:16

У столиці внесли зміни до «Програми вирішення депутатами Київської міської ради соціально-економічних проблем, виконання передвиборчих програм та доручень виборців на 2021-2025 роки», а також до Положення про громадську приймальню депутата Київської міської ради. Рішення підтримали 96 депутатів. 

За словами заступника міського голови – секретаря Київської міської ради Володимира Бондаренка, необхідно внести зміни та забезпечити ефективну діяльність громадських приймалень депутатів Київської міської ради, які фінансуються коштом міського бюджету, а також осучаснити деякі норми Положення про громадську приймальню та привести їх відповідно до чинного законодавства України. 

«Дане рішення допоможе реалізовувати організаційні заходи та забезпечить підвищення ефективності депутатської діяльності з метою оперативного розв’язання проблем виборців безпосередньо за ініціативою та під контролем Київського міського голови Віталія Кличка. Це також сприятиме забезпеченню рівних прав та можливостей всіх представників депутатських фракцій Київської міської ради», – зазначив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови додав, що коштом міського бюджету фінансується забезпечується діяльності громадських приймалень депутатів Київської міської ради, а саме орендна плата, комунальні та експлуатаційні послуги, зв'язок, заробітна плата двом працівникам у розмірі дев'яти прожиткових мінімумів для працездатних осіб та інші обґрунтовані видатки, а також виконання передвиборчих програм та доручень виборців.

Додатково на виконання заходу Програми щодо забезпечення діяльності громадських приймалень депутатів Київської міської ради, бюджетне фінансування отримують громадські приймальні, які уповноважені представляти депутатські фракції у Київській міській раді – голови, співголови, уповноважені представники із розрахунку до двох громадських приймалень на депутатську фракцію.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]