Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: ще залишається ймовірною загроза обстрілів міста, тому прохання до громадян – трохи зачекати з поверненням до столиці

09 квітня 2022 року, 19:53

Міська влада закликає киян зачекати із поверненням до столиці, оскільки досі залишається ймовірною загроза обстрілів столиці, та наразі на Київщині ще триває процес розмінування.

Про це повідомив сьогодні, 09 квітня, заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко в етері всеукраїнського телемарафону «UAРазом».

За словами Володимира Бондаренка, на територіях, де перебували орки, триває процес розмінування, фахівцям необхідно перевірити буквально кожен метр та кожну будівлю у передмісті.

«Кожен з нас сподівається, що ворог полишив спроби захопити Київ. Але маємо бути готові й до інших сценаріїв, тому продовжуємо обороняти столицю. Попри це ми намагаємось поступово повернутись до мирного життя. У Києві працюють продуктові ярмарки, аптеки, магазини та заклади харчування. Також курсують автобуси на 24 маршрутах громадського транспорту. Вже запущено чотири тролейбусні маршрути та організовано трамвайне сполучення на ділянці «Подільське ТРЕД – Контрактова площа». Сьогодні київська підземка відновила роботу станції метро «Берестейська», поїзди здійснюють висадку та посадку пасажирів. Але ще раз хочу застережити та трохи зачекати з поверненням до столиці», – зазначив Володимир Бондаренко.

Заступник міського голови – секретар Київської міської ради додав, що киянам, які зараз перебувають у місті, необхідно бути обережними, не нехтувати сигналами тривоги та дотримуватися правил комендантської години.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]