Версія для людей з порушеннями зору
Версія для людей з порушеннями зору

Володимир Бондаренко: У будівлі Київської міської ради вибухівку не виявлено

06 липня 2021 року, 18:21

У будівлі Київської міської ради вибухівку не виявлено. Анонімне повідомлення про мінування будівлі – фіктивне. Роботу постійних комісій Київської міської ради продовжено. Про це повідомив заступник міського голови – секретар Київської міської ради Володимир Бондаренко.

Нагадаємо, близько 15:00 до Київської міської ради надійшло повідомлення про мінування. Було прийнято рішення про часткову евакуацію співробітників та цивільних осіб. До будівлі було направлено вибухотехників, кінологів та наряди поліції.

«Надійшло повідомлення про те, що будівлю Київської міської ради збираються підірвати протягом 24 годин. Впевнений, що ця історія знову вигадана. Але, незважаючи на це, для нас завжди є пріоритетом життя та здоров’я людей», – наголосив Володимир Бондаренко.

Якщо у Вас виникли технічні питання або побажання з приводу доопрацювання Єдиного веб-порталу м. Києва, то зверніться, будь ласка, до служби технічної підтримки за номером: (044) 366-80-13 або напишіть на електронну пошту [email protected]